Trends

Bruiloft trends 2016

Persoonlijk

De afgelopen jaren zagen we dat de bruiloften steeds vaker waren geïnspireerd door koninklijke bruiloften en Pinterestborden, maar in 2016 gooien we het roer om. Bruidsparen willen steeds vaker een bruiloft die laat zien wie zij zijn. Alles wordt persoonlijker. Persoonlijke details zullen dan ook als decoratie worden gebruikt. 

Vintage

Nieuw? Nee! Vintage bruiloften hadden we in 2015 ook al heel veel, maar in 2016 gaan we er gewoon weer lekker mee verder. Je kunt dus blijven uitpakken met oude koffertjes, fotolijstjes, een kanten lintje in je bruidsboeket en oude meubels.

De boerderijbruiloft  

In Amerika is het al jaren een hit; de boerderijbruiloft. Dit jaar gaat hij volgens ons ook supergroot worden in Nederland. We ontdekken langzaam maar zeker steeds meer mooie boerderijen om zo’n heerlijke, ontspannen bruiloft te organiseren. Wel oppassen voor vlaaien, en dan bedoelen we niet die variant uit Limburg…


Hometown heroes

In 2016 gaan we zien dat belangrijke plaatsen voor het bruidspaar een steeds grotere rol gaan spelen tijdens hun bruiloft. Als een bruid bijvoorbeeld ten huwelijk is gevraagd in Parijs, dan krijgt de bruiloft een Parijs tintje waarbij de Eiffeltoren natuurlijk niet mag ontbreken. 
En over hometown heroes gesproken; ook zien we dat lokale bedrijven een grotere rol gaan spelen op bruiloften. Zo kun je de catering nu ook laten verzorgen door een leuk adresje bij jou uit de buurt! 

 

Meer dan één taart

Waarom zou je één grote bruidstaart kiezen als je een tafel vol taart kunt hebben? Zo geef je de gasten ook meteen wat om uit te kiezen, en het ziet er ook nog eens super leuk uit. En dan hebben we het nog niet eens over de smaak opties…


Chalita&MathijsJPEG-8596