Over Budget Weddings & Events

'Ik krijg er energie van om andere mensen gelukkig te maken. Als ik mijn organisatietalent en creativiteit kan gebruiken om een bruidspaar een perfecte dag te bezorgen, geeft me dit een heerlijk gevoel. Ik zorg ervoor dat zowel de bruiloft als de voorbereiding ernaartoe onbezorgd verlopen. Terwijl het bruidspaar droomt over hun mooiste dag, regel ik als weddingplanner de rest.'

Ik ben Daniëlle en sta voor jullie klaar om met veel enthousiasme jullie droombruiloft te organiseren! Organiseren zit in m’n bloed en ik word door mijn omgeving dan ook vaak gevraagd wanneer er iets te regelen valt. Ik besloot van mijn passie mijn beroep te maken en na een nogal drastische carrière-switch was Budget  Weddings & Events een feit.

Voordat ik met Budget Weddings & Events begon, heb ik een aantal jaren in de horeca gewerkt, maar na jarenlange twijfels besloot ik toch m’n hart te volgen en te gaan doen waar ik al jaren van droom. Toch is m’n studie horeca niet voor niks geweest, ik heb er namelijk onder andere geleerd hoe ik te allen tijde het overzicht kan houden in bijvoorbeeld stressvolle situaties. Deze dingen komen natuurlijk ook prima van pas als weddingplanner!

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismakingsgesprek waarin we bekijken wat ik als weddingplanner voor jullie kan betekenen!